zondag 26 maart 2023

Vrijdag 24 maart

 DAG 5

Op onze laatste ochtend was iedereen al vroeg wakker. Sommige kamers hadden hun valiezen al gemaakt voor het ochtendlied. Dat lied was vandaag 'Happy birthday', want Kathana was vandaag jarig. We versierden de eetzaal en zongen bij het ontbijt ook allemaal voor Kathana. Dat was hopelijk een verjaardag om niet snel meer te vergeten.

Na het ontbijt was het tijd om afscheid te nemen van onze kamers en alles terug in de valies te krijgen. Er werd wat gevochten om de slaapzakken er terug in te krijgen. En ze hebben elkaar flink geholpen om hun valies te maken. Het aantal verloren voorwerpen was beperkt tot enkele handdoeken. Dus dat hebben ze prima gedaan.

Om 10 uur trokken we nog voor een laatste keer naar de zee. In groepjes gingen we nog spelen op het strand, terwijl een ander groepje de dijk onveilig mocht maken met de go-carts.

We keerden terug om een laatste keer samen aan te schuiven aan het buffet. Deze keer werd er gesmuld van spaghetti bolognaise. We namen afscheid van de eetzaal, nog een laatste keer op de speeltuin, nog snel eens naar toilet en dan was het tijd om huiswaarts te keren. 

Met een valies vol zand en hopelijk ook vol herinneringen keerden we terug naar Heikant. Even bekomen van een geweldige week! Jullie waren een geweldige groep, bedankt om zo flink mee te werken en elke dag zo enthousiast deel te nemen aan de activiteiten <3.

Ook willen wij de begeleiders bedanken die hun tijd vrijmaken om mee te gaan op zeeklassen. Bedankt voor jullie goeie zorgen, bedankt voor de medische verzorging, bedankt voor de extra knuffels, bedankt voor de fietsbegeleiding, bedankt om te helpen om de tafels in te dekken en af te ruimen, bedankt om de camion te laden en te lossen, bedankt voor alles. Zonder jullie zou dit nooit mogelijk zijn <3.

https://photos.app.goo.gl/eqcrGhQmsZfGcFn46



Geen opmerkingen:

Een reactie posten